Casambi ljusstyrning

//www.frinab.se/content/uploads/2024/03/top.png

Casambi ljusstyrning sätter standarden

Casambi är inte bara Europas snabbast växande belysningslösning, plattformen är enkel att använda, flexibel, skalbar, funktionsrik, tillförlitlig och kostnadseffektiv. Installation och konfiguration är lättarbetad och kräver ingen specialistkunskap. Systemet är både tillförlitligt och kompatibelt med många olika typer av belysning och kan dessutom enkelt utökas när behoven förändras. Casambi är trådlöst, vilket ger dig friheten att enkelt ändra belysningsplanering och placering i framtiden. Använd dina favoritarmaturer precis som vanligt.

//www.frinab.se/content/uploads/2024/03/casambi-pro-beta-news-social.jpg

Funktioner som höjer ribban

Casambi erbjuder en mängd olika funktioner för att du ska kunna skapa den perfekta belysningen för ditt projekt. Oavsett om du vill ha automatisk dimring baserat på solens upp- och nedgång, manuell dimring via trådlösa brytare, eller färgtemperaturjustering, har Casambi en lösning för dig.

Du kan använda sensorer eller tidsinställningar för att styra belysningen automatiskt, eller skapa gruppstyrning för att hantera flera armaturer som en enda. Möjligheterna är oändliga, och Casambi kan anpassas till alla behov.

Gör din DALI-styrning trådlös

Glöm krånglig programmering och kabeldragning! Med Casambi kan du enkelt styra din DALI-belysning trådlöst via en app.

Appen sköter allt:

  • Du behöver inte ha några förkunskaper i DALI.
  • All kommunikation med DALI hanteras automatiskt.
  • Du får stor flexibilitet att göra ändringar och kompletteringar, även efter installationen.
//www.frinab.se/content/uploads/2024/03/casambi-pro-ipad1-603x441x2.png

Flexibilitet för alla projekt

Casambi passar perfekt för alla typer av projekt, från kontor och skolor till äldreboenden. Du kan kombinera obegränsat antal nätverk och styra tusentals armaturer i en och samma app.

Casambi är skalbart, vilket innebär att det kan användas både för att styra en sofistikerad belysningsinstallation i ett enda rum och för att hantera belysningen i stora projekt. Läs mer om våra appfunktioner och lär dig hur du kan skapa belysning som följer dygnsrytmen, anpassar sig efter solens upp- och nedgång, styrs med timer, färgdimning och scenarier – och mycket mer.

Trådlös trygghet

Casambi är inte bara en app för belysningsstyrning, utan en plattform för trådlös trygghet. Med Casambi Ready-märkta produkter får du ett kompatibelt ekosystem av enheter som du enkelt konfigurerar och styr via appen.

Casambi bygger på Bluetooth Low Energy, vilket ger flera fördelar:

  • Stabilitet: Systemet är oberoende av Wi-Fi och påverkas inte av din routers prestanda.
  • Säkerhet: Casambi kräver ingen internetanslutning för grundläggande funktioner, vilket skyddar mot onlinehot.
  • Tillförlitlighet: Mesh-tekniken gör att varje enhet förstärker signalen och sprider information. Om en enhet faller bort, påverkas inte resten av systemet.

Casambi – för en smartare och tryggare belysningsupplevelse.