Våra tjänster

Montering

Med förmonterade kablar i rätt längd blir installationen lätt och kostnadseffektiv.

Montering

I vår montering sätter vi ihop de kablage du beställt. Vi monterar och kontakterar allt från stickproppar till snabbkopplingsystem. Vi har även lego-tillverkning av vårt material.

Inom elområdet finns det en rad produkter som kan prefabriceras för att uppnå maximal lönsamhet hos dig som kund och oss som leverantör. Med dagens mer sofistikerade belysningslösningar som LED applikationer, styrningar och övrig elektronik, så finns det mycket effektivitet att tjäna genom att låta oss leverera systemlösningar tillsammans med kabeln.

Ultraljudssvetsning

Genom ultraljudssvetsning blir monteringen av kablar både säker och snabb.

I den moderna belysningsindustrin och i tillverkningsindustrin används numera nästan bara instickskopplingar. I dessa måste alla kardeler vara homogena och genom vår ultraljudssvetsning blir monteringen både snabb och säker. Det blir även ett utmärkt resultat när man skarvar två kablar.

Sladdställs-tillverkning

Vi producerar sladdställ i klass I och II i udda längder och avvikande kabel.

Med avvikande kabel avses främst halogenfria och skärmade kablar. Sladdställ har en kontakterad och en öppen ände och monteras som anslutningssladd i belysning eller utrustning av olika slag. Vi har även  snabbkopplingssystem på lager för 2, 3, 4 och 5 poler. Vi använder oss av de främsta märkena på marknaden såsom Wago, Wieland och Ensto.

Säkerhet

För att alltid leverera säkra produkter testar vi de kablage som vi monterar.

Oavsett om kablaget har kontakter i bägge ändar eller bara i en ände så gör vi ett funktions- och högspänningstest i vår moderna testmaskin.