Om oss

Bo Hennings

Det är med glädje och stolthet jag går in på mitt 8:e år som VD på Frinab

Mitt uppdrag  är att utveckla företaget till en modern och attraktiv partner

Jag har använt mig av det positiva grundaren Staffan Svensson byggt upp och sedan fortsätta att utveckla företaget med mina styrkor

Då jag var klar med mina universitetsstudier som matematikekonom, någon gång då hjulet precis hade uppfunnits och rykten gick om något som kallades internet och yuppienallar, såg jag nog mitt yrkesliv som analytiker på något finansbolag i Stockholm eller världen i övrigt.

Dock tar livet ofta andra vägar än de man tror och redan på min första tjänst efter skolan kom jag att få ansvaret för ekonomi och medarbetare istället för att analysera. Och på den vägen har det blivit. Under åren har mina tjänster fortsatt att innefatta ansvar för ekonomi och medarbetare på större koncerner  på internationell nivå. Min arbetsresa har givit mig fantastiska möjligheter att träffa leverantörer, kunder och medarbetare på så otroligt många ställen i världen.

Att bli VD på Frinab och ta över efter Staffan Svensson, en auktoritet i hembelysningsbranschen, och driva vidare hans familjeföretag i en för mig helt ny bransch skulle kanske kunna uppfattas som ett mer eller mindre omöjligt uppdrag. Så har det inte känts en enda minut, familjen Svensson har varit och är fantastiska ägare. Jag visste från start att jag inte kunde axla Staffans kunskaper och sätt att vara, dock har jag lärt mig under mina mer än 30 års erfarenhet att det finns många olika sätt att driva företag framåt.

Jag har använt mig av det positiva Staffan byggt upp under åren och sedan fortsätta att utveckla företaget med mina styrkor. Har man den fantastiska skatt som Frinabs medarbetare är, så blir allt mycket lättare. Den kompetens, det driv, multitaskingförmåga och lojalitet önskar jag varje företag.

Det är nu med glädje och stolthet som jag går in på mitt 8:e år som VD på Frinab. Det har varit helt fantastiska år och jag är övertygad om att de bästa fortfarande ligger framför oss. Mitt uppdrag har varit och är att utveckla företaget till en modern och attraktiv partner för både kunder, leverantörer och medarbetare. Frinab är ett välmående företag som även fortsättningsvis kommer att göra allt för att tillgodose våra kunder med professionalism och underlätta deras väg till framgång.